Rosita ypač tyras menkių kepenėlių aliejus

39.00  su PVM

  • Iš  Norvegijoje pagautų laukinių menkių
  • Grynas aliejus stikliniame buteliuke
  • Išgautas naudojant senovinius metodus
  • Išgavimo procese nenaudojamas karštis, chemikalai ar slėgis
  • Tvariai išgautas iš pirmykščių Norvegijos vandenų
SKU: Liquid Category:

Description

Maisto papildas Rosita 
Svarbu, kad imuninė sveikata būtų palaikoma visus metus, ne tik peršalimo ir gripo sezono metu.
Vienas iš daugelio mūsų aukščiausios kokybės ypač tyro menkių kepenų aliejaus privalumų yra tai, kad jis yra puikus natūralus vitamino D ir Omega-3 riebalų rūgščių šaltinis, kurie, kaip žinia, stiprina imunitetą. Mūsų aliejus yra ne tik iš laukinių menkių, tvariai surinktų nesugadintuose Norvegijos vandenyse, bet ir tvarus bei natūralus grynų riebių maistinių medžiagų šaltinis

ROSITA menkių kepenėlių taukai yra išgaunami iš laukinių menkių (Gadus morhua), tvariai sužvejotų tyruose Norvegijos vandenyse. Taukai išgaunami naudojant švelnų šaltos gavybos amatininkų metodą. Siekiant išsaugoti visus vitaminus, taukai yra valomi žemoje temperatūroje, naudojant patentuotą ekologišką procesą be cheminių medžiagų.

Atitinka HACCP/GMP maisto standartus. Grynumas patikrintas 3-čių šalių. Turtingas dokozaheksaeno rūgštimi (DHR), eikozapentaeno rūgštimi (EPA), vitaminais D ir E.

Sudedamosios dalys: ypač tyras laukinių menkių (Gadus morhua) kepenėlių aliejus (iš žuvų), antioksidantai: rozmarino ekstraktas, tokoferolis.

1 arb. šaukštelyje (5 ml) vidutiniškai yra: eikozapentaeno rūgšties (EPR) 443 mg, dokozaheksaeno rūgšties (DHR) 605 mg.

Nepridėta cukraus, aspartamo, sacharido. Be dažiklių, sojos ir konservantų.

5 ml RMV* %
Kalorijos 45 kcal
Riebalai 4.5 g 7.0%
– Iš jų sotieji 1 g 5.0%
Cholesterolis 20 mg 6.0%
Vitaminas A 3900 IU 78%
Vitaminas D 395 IU 98%
Omega 3 1293 mg
  •          dokozaheksaeno rūgšties (DHR)
605 mg
  •          eikozapentaeno rūgšties (EPR)
443 mg

*RMV – referencinė maistinė vertė.

Maistinės vertės yra pagrįstos metiniais vidurkiais ir gali skirtis, atsižvelgiant į laukinių menkių kepenėlių maistinių medžiagų skirtumus. Vitaminai A ir D atsiranda natūraliai ir niekada nėra papildomai pridedami.

Vartojimas: rekomenduojama dozė yra 1 arbatinis šaukštelis (5ml) per dieną.

Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti šaldytuve. Atidarius sunaudoti per 3 mėn., laikant šaldytuve gali susidrumsti, prieš vartojant švelniai suplakti.

Rosita yra Rosita Ratfishoil® prekės ženklas.

Grynasis kiekis: 150 ml. Tamsaus stiklo buteliuke su plastikiniu užsukamu kamšteliu.

Pagaminta Norvegijoje iš ES kilmės žaliavų.

Importuotojas: UAB Lifedrops, Kalvarijų gatvė 103, Vilnius

Geriausias iki (pabaigos): žr. ant pakuotės.

Partija: žr. ant pakuotės.

Kuo ypatingi mūsų žuvų taukai?

Rosita kompanija yra pasišventusi gaminti kokybiškus rankų darbo produktus, kurie yra išgaunami harmonijoje su gamta. Mūsų aliejai yra tvarus ir natūralus riebiųjų maistinių medžiagų, kurios stiprina mūsų sveikatą ir sąmoningumą, šaltinis. Rosita ypač tyras menkių kepenėlių aliejus yra geriausias, kokį tik galite rasti. Jis išgaunamas išimtinai vien iš laukinių menkių, tvariai sužvejotų pirmykščiuose Norvegijos vandenyse. Išskirtinis šaltos gavybos  amatininkų metodas leidžia išgauti aliejų ir išsaugo subtilias maistingąsias medžiagas, kurios natūraliai yra randamos laukinių menkių kepenyse. Išgaunamas aliejus yra toks grynas ir autentiškas, kaip kad buvo išgaunamas Norvegijoje prieš šimtus metų.
Rosita gamina grynus, natūralius aukščiausios klasės ypač tyrus aliejus. Gamybos procese nėra naudojamas joks karštis, slėgis ar metaliniai indai, ir tai yra labai svarbu. Šie aliejai yra labai subtilūs, todėl   jų negalima kaitinti, gavybos procese naudoti slėgį  ar leisti  aliejui kontaktuoti su oru ar metalu. Kiekvienos žuvies kepenėlės yra atidžiai patikrinamos ir, atrinkus  tik pačias geriausias, patalpinamos į tamsią  terpę, kurioje nėra deguonies. Kepenėlės šildomos vos aukštesnėje nei vandenyno temperatūroje, ir aliejus natūraliai pasileidžia iš kepenėlių. Tam, kad aliejai  išliktų gryni ir švieži – šiam procesui skiriamas ypatingas dėmesys.